JULEN 2018 hos Gl. Amstrup Slagteren.

Her i butikken er julen en helt særlig skøn tid – En hyggelig tid med julemusik, hjemmebag og duften af den hjemmelavet rødkål som fylder køkkenet.

Men også en tid med fart på og med spændende opgaver som vi allerede nu ser frem til.
Vi har igen i år sammensat vores bud på julens menuer til jeres frokost, buffet og andre hyggelige sammenkomster.   Små som store.

Skulle I have andre ønsker og behov kontakt da venligst køkkenet og vi vil sammen finde frem til netop den menu som passer jer.

Alle menuer er ved bestilling af min 10 kuverter. Med mindre andet er oplyst.
Lækkert frisk bagt rugbrød, spændende rustikke madbrød, smør mm kan til købes for 20,- pr. pers.

Kærligst
Henriette & Belinda
Tlf. 23492398

Juleanretning 1

Serveres kun til frokost

  • Marineret sild
    Serveres med æble-karrysalat.
  • Lun rødspættefilet
    Serveres med hjemmerørt remoulade samt citron.
  • Varm røget laks
    På bund af sprød salat, rejer samt julecreme.
  • Rosa-stegt kalvefilet
    Serveres med sennepspickles samt peberrod.
  • Tarteletter
    Med høns i asparges.
  • Fransk hvidskimmel samt Altesse
    Serveres med druer, oliven samt spanske bjergfigner.

 

Pr. kuvert. kr. 178,-

Juleanretning 2

  • Marineret sild
    Serveres med æble-karrysalat.
  • Lun rødspættefilet
    Serveres med hjemmelavet remoulade samt citron.
  • Hjemmelavet leverpostej
    Toppet med ristet svampe samt sprød bacon.
    Hertil Henriettes hjemmesyltede rødbeder.
  • Tarteletter
    Med høns i asparges.
  • Hjemmelavet medister samt hjemmestegte frikadeller
    Serveres med den gode kål samt surt.
  • Mørbradbøf
    serveres i cremet svampesauce.
  • Hjemmelavet ris ala mande
    Serveres med kirsebær sauce.

Pr. kuvert. kr. 198,-

Den store Juleanretning 3

  • Julens kryddersild – Serveres med æble-karrysalat.
  • Pesto bagt kulmule
    Med spæde salater, ristede cherry tomater samt ærtepesto.
  • Lakse Rilette
    Med sprød ruccola toppet med rejer samt sprødt.
  • Rosa stegt Kalvefilet samt orange marineret andebryst
    Serveres med smør ristede petit, julens salat, souffle af vinter grønt samt kraftig sky sauce.
  • Butikkens skønne ostebord
    Med udvalg af danske samt udenlandske oste.
    Serveres med hjemmesyltede nødder, julens kompot samt spanske lækkerier.
  • Den lille søde med æbler og kanel.

Pr. kuvert. kr. 285,-

Julens 3 retters menu

  • Forret
    Julens fiskesymfoni
    Anrettet på fad. På bund af sprødt grønt, rejer samt urte dressing.
    Hertil lækre rustikke madbrød.
  • Hovedret
    Rosa stegt Dansk Ungkvægs filet samt italiensk inspireret Svinemørbrad.
    Serveres med Julens kartoffel samt skysauce.
    Hertil Svampe/spidskåls sauté & julens skønne salat toppet med kirsebær og knas.
  • Dessert
    Julens Dessert bord
    Æble – Chokolade – Røde bær.

Pris pr. pers. 315,-
Min 15 kuverter. Incl brød og smør.

Den lille frokost tapas

Serveres kun til frokost

  • Tuntatar i små glas – toppet med sprødt rugbrød.
  • Lakse rilette serveres med kraftig tomatsalsa.
  • Lækkert chauquteri (3 slags) – serveres med hjemmelavet humus samt linsecreme.
  • 2 af julens oste – serveres med spanske lækkerier.

Min. 10 personer
Pris pr. kuvert 189,-

 

Jule Tapas buffet

  • Cremet laksetatar toppet med sprødt.
  • Landskinke fra eget røgeri – serveres med ærtepesto samt syrlige bær.
  • Spændende pølser
    serveres med trøffel – mayo samt oliven tappanade.
  • Sprængt andebryst
    serveres med syrlige kål samt ristede nødder.
  • Røget oksefilet – serveres med grønt, parmesan samt kraftig chutney.
  • De små lune
  • Med årets jule salat.
    Spændende danske samt udenlandske oste. Serveres med spanske lækkerier, hjemme syltede nødder samt kompot.
  • Julens søde – chokolade – bær

Min. 10 kuverter.
Pris pr. kuvert 248,-

 

Julens Stegebord

Appelsin/øl marineret Svinefilet samt helstegt kødkvægs culotte
Serveres med ristede petit kartofler. To af julens skønne salater, sauce verte, portobello creme samt spændende madbrød.

Pris. Pr. kuvert 168,-
Min 10 kuverter.

Luksus Jule Smørrebrød

  • Roastbeef med grov remoulade og peberrod.
  • kamsteg med hjemmelavet rødkål og surt.
  • Den gode rullepølse med sky, mayo og løg.
  • Rødspættefilet med grov remoulade og rejer.
  • æg, mayo, rejer og rogn.
  • Oksebryst med hjemmerørt peberrod og surt.
  • Dyrlægens natmad med mayo, sky samt løg.
  • mm.

pr. stk. 28,-