• FORRET
    Urte marineret torskefilet på bund af rod pure.
    Serveres med honning ristede beder og grønt. Hertil groft brød.
  • HOVEDRET
    Rosa stegt Dansk Oksemørbrad.
    Serveres med tårn af pikante kartofler, nytårs salat samt souffle af
    rødder. Serveres med kraftig trøffel sauce.
  • DESSERT
    Nytårs bombe.
    Mousse, chokolade, knas samt årets bær.2 retter 295,-
    3 retter 349,-
  • NATMAD
    Kartoffel-porre suppe
    Serveres med knas af bacon samt lækkert brød
    Pr. pers. 59,-
  • APPETAIZER
    Spændende små canapeer til årets nytårs tale
    Pr. pers. 49,-
  • OSTEANRETNING
    4 af årets oste.Serveres med hjemme syltede nødder, oliven, spanske bjerg figner
    samt andet godt. Pr. pers. 79,-
  • NYTÅRS SMØRRERØD
    Højt belagt og lækkert blandet.
    Stk. 38,-