Grill menuer sommeren 2018

Grill menu 1 – Pris pr. pers. 135,-

  • Urtemarineret svinekotelet
  • Hakkedreng i svøb af bacon
  • Dagens grill pølse
  • Serveres med marineret petit kartofler
  • Samt to af sommerens skønne salater.
  • Hertil sauce verte og spændende madbrød.

 

Grill Menu 2 – Pris pr. pers. 175,-

  • Grill mørbrad af gris
  • Hvidløgs marineret kyllingebryst
  • Kalvekotelet med peber
  • Dagens grill pølse
  • Serveres med kold kartoffelsalat & krydder urte marineret petit kartofler.
  • Hertil 2 af sommerens salater, urte dressing samt spændende madbrød.

 

Grill Menu 3 – Pris. Pr.pers. 195,-

  • BBQ marineret grill kølle
  • Pebersteak af oksefilet
  • Spyd af svine mørbrad
  • Dagens pølse
  • Serveres med krydderurte kartoffelsalat samt flødebagte kartofler.
  • Hertil 2 af sommerens skønne salater, urte dressing, spændende madbrød samt svampe sauce.

Sommerfester samt Studenter fester

Tapas d’lux. – Pr. pers. 185,- ( menuen kan variere efter årstid )

  • Serveres både til frokost samt aften. Min 4 pers.
  • Laksetatar med cremet peberrod.
  • Tuncreme i glas toppet med rejer.
  • Andebryst med aioli
  • Seranoskinke med urtehumus
  • Røget krondyr med havtorn og parmesan
  • Spændende pølser med pesto og hjemme sylteri.
  • Udvalg af ugens oste, druer, spanske lækkerier.
  • Hertil rustikke madbrød samt rugbrød.

 

Tapasbuffet – Pr. Pers. 235

  • Serveres både til frokost samt aften. Min. 10 pers.
  • Landskinke med humus samt æblesalsa.
  • Sommer laks med krebsehaler samt grønne blade.
  • Unghane terrine med kraftig salsa og spire.
  • Lufttørret Bresola med grillet artiskokker, havtorn samt salt mandler.
  • Italiensk pastasalat med ristede chorizo, feta og grønt.
  • Små lune pies med årstidens grønt.
  • Osteplanke med ugens ost.
  • Serveres med spanske lækkerier.
  • Den lille søde toppet med creme og knas.
  • Buffeten serveres med rustikke madbrød, rugbrøds chips samt spændende dip.

Buffet 1

Forretter

Lakserilette med sprøde rugbrødschips.
Lufttørret landskinke
Serveres med urte humus og syltede bær.

Hovedret

Helstegt kongenshus lam samt rosastegt ungkvægs filet.
Serveres med urte ristede petit kartofler samt flødebagte kartofler.
Cremet svampe sauce og 2 af årstidens spændende salater.

Dessert

Kraftig chokolade brownie serveres med hvidchokolade panna cotta.
Serveres med hjemmesyltede bær.

Til hele buffeten serveres spændende rustikke madbrød samt smør.

Pris. Pr. kuvert 298,- Min. 10 pers.

 

Buffet 2

Forretter

Røget krondyrkølle
På bund af ruccola. Toppet med syrlige havtorn samt spire.

Tuncreme med rejer og kapers.

Pesto bagt torsk
På bund af marineret grønt.

Hovedret

Urte marineret Porchetta samt rosa stegt kalvefilet.
Serveres med græske kartofler og pikant kartoffeltårn.
Kraftig rosmarin sauce samt årstidens flan.
Hertil spændende salat samt urte dressing.

Dessert

Makron/karamel drøm
Serveres med hjemmelavet parfait & coulis.
Til hele buffeten serveres spændende rustikke madbrød samt smør.

Pris pr. kuvert. 325,- Min. 10 pers.