Hermed vores bud på årstidernes menuer, til små som store selskaber.

Alle menuer er sammensat efter årstidens danske råvarer samt udenlandske specialiteter.

Skulle De have andre ønsker er De meget velkommen til, at kontakte køkkenet & vi vil sammen finde en menu, som passer perfekt til netop jeres ønske & lejlighed.

Vi står i tæt samarbejde med Hargaard Vinimport samt Struer Telt og service udlejning. Så skulle de have brug for hjælp inden for service, telt eller skønne økologiske drikkevarer, er vi hermed også behjælpelige med dette.

Serverings personale, opdækning mm.

Vi ser frem til at hører fra dem.

Henriette & Belinda

Alt service afleveres i rengjort stand senest 4 dage efter levering. Afleveres det ikke rengjort, vil der blive eftersendt en regning på 500,-.

Det kolde bord

” saml selv dit frokost bord ”

  • Rullepølse m. sky & løg
  • Hamburgerryg m. italiensk salat
  • Spegepølse m. remoulade & ristet løg
  • Roastbeef m. pickles & peberrod
  • Røget filet m. pesto
  • Røget okseinderlår m. peberrod
  • Kamsteg m. kål & surt
  • Pate med surt.
  • 3 slags valgfri pålæg pr. pers 49,-
  • 5 slags valgfri pålæg pr. pers 79,-

 

  • Sild m. æble/karrysalat 19,-
  • Rødspættefilet m. remoulade & citron 19,-
  • Lun leverpostej m. champignon, bacon & rødbeder 19,-
  • Frikadeller m. rødkål ( 2 stk ) 19,-
  • Ribbensteg m. rødkål 19,
  • Tarteletter m. høns i asparges ( 2 stk ) 29,-
  • 2 slags oste m. druer og spansk tilbehør pr. pers 39,-
  • Brød & smør pr. pers 19,-

” Frokost ”

  • Håndmad m. pynt & friskbagt rugbrød 19,-
  • Luksus smørrebrød uspecificeret. Højbelagt på friskbagt rugbrød 29,-
  • Frokost sandwich ( tun,æg/ skinke,ost/ frikadelle m. kål ) 49,-
  • Luksus sandwich ( roastbeef/ varmrøget laks/ seranoskinke ) 59,-

 

  • Frikadeller m. cremet kartoffelsalat og rugbrød pr. pers 49,-
  • Madpandekage m. årstidens salat & dressing 59,-
  • Dagens salat m. unghane el. mørbrad 59,-
  • Frokost stjerneskud 59,-
  • Luksus stjerneskud m. laks 79,-
  • Frokost tapas pr. pers 79,-

Den lille frokost

  • Vegetarsalat m. kikærter, feta & brød 59,-
  • Kyllingesalat m. bacon & brød 59,-
  • Laksesalat m. bulgur & brød 69,-
  • Biksemad m. spejlæg, hjemmesyltede rødbeder & rugbrød 49,-
  • Dagens kødtærte m. salat & brød 59,-
  • Dagens veganske ret 59,-

Frokostbuffet ” Den traditionelle”

Marinerede sild m. æble-karrysalat
Lun rødspætte m. grov remoulade
Varm røget laks på salat m. rejer & urtecreme
Tarteletter m. høns i asparges
Mørbrad m. bløde løg & surt
Fransk hvidskimmel, rødkit, druer samt spanske lækkerier
pr. pers 199,-

Brød & smør
pr. pers 19,-
Den lille søde
pr. pers 29,-

Min. 15 pers.

Klassisk frokost buffet

Pesto bagt torsk
Soya marineret, lynstegt tun, tang & rejer
Vildt terrin, rødder & glace
Røget okseinderlår, parmesan & grønt
Små krydder deller m. kartoffelsalat
Oksekødstærte m. årstidens salat
Køkkenets ostefad m. spanske lækkerier
pr. pers 219,-

Brød & smør
pr. pers 19,-
Den lille søde
pr. pers 29,-

Min 15 pers.

Forretter

Gl. Amstrup landskinke m. marinerede pæresalat, syltede trænebær & ristet mandler.
Samt spændende madbrød.

pr. pers 59,-

Mors hjemmelavet hønsesalat m. bacon, purløg & ananas.
Samt spændende madbrød.

pr. pers 49,-

Fiskesymfoni m. sæsonens fisk, rejer, sprøde salater & sauce verte.
Samt spændende madbrød.

pr. pers 69,-

Carpaccio af hjemmerøget limousine filet m. sprødt ruccola, kerner
& frisk høvlet parmesan på toppen. Samt spændende madbrød.

pr. pers 59,-

Tårn af rejer, avocado & laks m. sauce verte & rustik madbrød.

pr. pers 69,-

Tapas m. spændende specialiteter, dipchips & lækkert brød.

pr. pers 69,-

Hvidvins dampet kulmule m. jordskokkepure, sprøde beder
& rustik madbrød. ( Varm forret anrettes selv )

pr. pers 69,-

 

Min. 15 pers.

Hovedretter

Dagens gryde m. kartoffel, spændende salater &
lækkert madbrød.

pr. pers 129,-

Gl. Amstrups venøbøffer m. sæsonens tilbehør,
Dressing & lækkert madbrød.

pr. pers 159,-

Svampe farseret svinemørbrad m. kartoffel/porrekage,
Spinat timbale, dagens salat, lækkert madbrød samt urte dressing.

pr. pers 159,-

Italiensk svinemørbrad i svøb m. italiensk inspireret
Kartofler, tomatsalat, pastasalat samt brød og dressing

pr. pers 159,-

Gammeldags Flæskesteg m. hjemmesyltede rødkål, franske kartofler,
Flødesauce samt hvide & brune kartofler.

pr pers. 159,-

Kalvesteg stegt som vildt m. smørristede petit kartofler, waldorfsalat,
Baconbagte bønner, vildtfløde sauce samt årstidens timbale.

pr. pers 159,-

Dagens lammesteg af dansk avl m. årstidens tilbehør & lammesky.

pr. pers 179,-

Ossobuco m. rødder & mos

pr. pers 119,-

Min. 15 pers.

Brunch menu

Græsk youhurt m. bær & knas
Tuncreme m. rejer & sprødt
Scrambled eggs, pølser & bacon
Pålægsfad m. grønt & pesto
Ostefad m. druer & spanske figner
Rugbrød, madbrød & smør
Min 10 pers.

pr. pers 169.-

Dessert

Hjemmelavet islagkage m. hvid chokolade & mandelbund

pr. pers 59,-

Belindas hvide chokoladedrøm m. knas & røde bær

pr. pers 59,-

Pigernes kagebord m. bær & creme

pr. pers 79,-

Gammeldags æblekage m. skum, knas & syrlige dråber.

pr. pers 49,-

Kraftig chokolade brownie m. hjemmelavet is & bær.

pr. pers 59,-

Årstidens trifli.

pr. pers 59,-

Butikkens osteplanke m. 4 forskellige oste, figner,

Syltede nødder, druer & kiks.

pr. pers 79,

Min. 15 pers.

Stegebord 1:

Helstegt roast & langtidsstegt svinenakke m.
ristede krydder kartofler, sauce verte, 2 spændende salater
samt lækkert madbrød.

pr. pers 159,-

Stegebord 2:

Kalkun i svøb samt langtidsstegt porchetta.
Fløde bagte kartofler & svampesauce,
Ristede petit kartofler samt årstidens spændende tilbehør.
Urte dressing samt rustikke madbrød.

pr. pers 179,-

Stegebord 3:

Dansk lam fra Kongenshus & limousine Culotte.
Kartoffel tårn samt ristede petit.
årstidens grønne souffle, dagens salat, kraftig rosmarin sauce,
Urtedressing samt rustikke madbrød.

pr. pers 199,-

 

Min. 15 pers.

Helaftens menu 1

Forret: Årstidens fiskesymfoni m. spæde blade, skaldyr, rogn & urte creme.
Samt lækre madbrød.
Hovedret: Mørbrad i svøb af landskinke & rosastegt kalvefilet. Urte ristedkartofler
& flødekartofler. Samt 2 slags af årstidens salater & svampe sauce.
Dessert: Hjemmelavet islagkage på bund af nødder, marcipan & årstidens bær.
Min. 20 pers.

pr. pers 299,-

 

Helaftens menu 2

Forret : Unghane roulade m. urter, salsa & grønt. Røget krondyr m. hybenkompot
& høvlet parmesan.
Hovedret: Dansk rosastegt kalvefilet & urtefarseret kalkunbryst. Kartoffelroulade, nødde
ristet petit & salat. Samt rødvinsause & sæson saute.
Dessert: Chokolade pannacotte, knas & frisk hindbærsaute.
Min 20 pers.

pr. pers 329,-

Appetizer: Spørg køkkenet pr.

pers 29,-

Mellemret: Består af 3 slags oste m. tilbehør

pr. pers 49,-

Natmad: Pålægsbord m. tilbehør

pr. pers 59,-