• FORRET
    Hummer Terrin i svøb af landskinke med avocado aioli sprød salat og ristede tomater. Soya stegt Tun med peberrods creme og Laksetatar med rejer og rogn.
    Serveres med lækkert madbrød.
  • HOVEDRET
    Rosa stegt Oksemørbrad
    Serveres med kartoffeltårn, Nytårsgrønt Souffle af vinter grønt Samt Spændende nytårs salat. Hertil kraftig Rosmarin sauce.
  • DESSERT
    Nytårs bombe Med mørk og hvid chokolade. Cognac, ristede nødder og syrlige bær.
    2 retter 279,-
    3 retter 339,-
    Min 2 pers.Nytårsmenuen bestilles senest den 22 december.
  • MELLEM RET ELLER NATMAD
    Oste anretning
    4 lækre oste serveres med syltede abrikoser og nødder, bjergfigner samt oliven.
    Kiks og sprøde snacks.
    Pr. pers. 59,-